Условия за ползване

Ползването на  Интернет портал zamaturata.com е обвързано с приемането на настоящите Условия за ползване на сайта.

Ако, не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля да не ползвате и не посещавате този портал.

Условията за ползване снимките и книгите  към тях на интернет портал  Интернет портал zamaturata.com са обект на авторски права и препечатването им в други медии е забранено. Възпроизвеждането на цели или части от текста, снимките или изображенията става след изрично писмено разрешение на  Интернет портал zamaturata.com .

Този портал и съдържанието му е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички материали са предназначени само за Ваша лична информация. Използването им извън този смисъл, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на Интернет портал uchenik.bg  е забранено и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред.

Моля запознайте се с нашата политика за конфиденциалност  и получете повече информация относно използването на личната информация, която ни предоставяте.
Забранено е създаването на връзки към този портал без изричното съгласие на  zamaturata.com. Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този портал без изричното писмено съгласие на Интернет портал zamaturata.com.

Разрешено е отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието и функционалността на този портал върху един компютър, единствено и само за вътрешна употреба, при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на портала бъдат запазени. Всяко друго копиране, изменение, възпроизвеждане и разпространение на информацията от този портал (независимо за вътрешни цели или не и независимо с търговска цел или не) е забранено.

Забранено е копирането, изменянето, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от този портал без изричното съгласие на Интернет портал zamaturata.com.

Интернет портал zamaturata.com може да променя всякаква информация на този портал по всяко време без предупреждение.

Интернет портал zamaturata.com не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието на портала или всякаква информация публикувана на свързани сайтове или предлагана от трети лица.

Интернет портал zamaturata.com  НЕ поема отговорност за никакви непреки, случайни или други загуби, предизвикани от или по някакъв начин свързани с употреба на информация от този портал.
Вие се съгласявате, че няма да отнасяте или преписвате каквато и да е информация на  zamaturata.com във всякакви публични издания (пр. вестници, уеб сайтове) с цел реклама или промотиране, информиране или повлияване на трети страни, както и че няма да ползвате или възпроизвеждате, която и да е търговска марка на zamaturata.com, или да заявявате каквото и да е становище от страна на или във връзка с Интернет портал uchenik.bg.

Интернет портал zamaturata.com приканва да не се изпраща нежелана лична информация или друга конфиденциална информация. Всяка такава информация ще бъде смятана за неконфиденциална

Отговорността на Интернет портал zamaturata.com относно нашите продукти и услуги се определя изцяло от споразуменията, с които те се предлагат.